karstensill.de

RSS | Comments RSS

Ljus på natten

Comments (0) No Comments»
May 14, 2014 at 8:35 am

Jag har funderat lite på att jag gärna skulle vilja ha mina äppelträd i trädgården upplysta och jag kanske skulle kunna uppnå det med någon typ av utomhusbelysning. Jag tror att det skulle bli väldigt bra faktiskt. Jag tycker ju att det är så himla fint när man kommer hem på kvällen och så ser man ett upplyst träd. Det känns liksom hemtrevligt på ett helt annat sätt än vad det kanske gör om man inte skulle ha det på det sättet. Dessutom så tror jag att det ger lite av ett lugn bara för att det är skönt med belysning över huvud taget på natten känner jag. Man vill ju inte gå omkring i ett helt mörkt område när kvällen har kommit. Då är det mycket trevligare med lite ljus, kanske i form av utomhusbelysning.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>